toate categoriile
Profilul companiei

Profilul companiei

未 标题-1

Compania Introducere

Shandong Sengong Machinery Manufacturing Co., Ltd (institutul de cercetare a mașinilor Linyi sengong) Situată în districtul Lanshan, orașul Linyi din provincia Shandong, „cea mai mare bază de panouri pe bază de lemn din Asia”, compania este o întreprindere agresivă care integrează cercetarea mașinilor de panouri pe bază de lemn. , proiectare, producție, marketing și service. În anul 2010, fabrica de mașini Sengong realizează relațiile de partener strategic cu Academia de Științe Linyi pentru cercetare și dezvoltare de noi produse. Acum, compania are o filială de placaj, o fabrică de plăci aglomerate, o fabrică de MDF și o fabrică de OSB care este în construcție.

De când a fost înființată în 1996, mașinile Sengong păstrează inovațiile și perfecțiunea pentru a se angaja în producerea de mașini de cea mai bună calitate. Produsele noastre principale sunt linia de producție de placaj, linia de producție de plăci aglomerate, linia de producție H/MDF, presă de laminare, linia de producție OSB, presa la cald pentru uși de matriță etc. acasă și în mai mult de 20 de țări precum Emiratele Arabe Unite, Coreea, Birmania, Egiptul, Vietnamul, Indonezia, Malaezia, India, Pakistanul, Bangladesh, Rusia, Turcia și așa mai departe. Și toate sunt bine lăudate de clienții noștri.

Sengong Machinery se dedică să furnizeze echipamente avansate și durabile Alegeți mașini Sengong, creați o valoare fără măsură

Afișaj din fabrică

1_ 副本
2_ 副本
3_ 副本
4_ 副本
5_ 副本
6_ 副本
7_ 副本

Avantajele noastre

Mai mult de 27 de ani de experiență
Majoritatea proiectelor pe care le-am realizat sunt bazate la CHEIE, de la proiectarea fabricii, suportul pentru tehnologia de producție până la predarea produselor calificate către Clienți.
 • calitate calitate

  Verificare 100% a calității în timpul și după producție și supraveghere strictă a calității.

 • Întâlni Întâlni

  Satisfaceti nevoile tuturor clientilor si rezolvati rapid problemele

 • companie companie

  Compania noastră se concentrează întotdeauna pe îmbunătățirea tehnologiei

 • Produse Produse

  Produsele sunt vândute în peste 60 de țări, cu peste 30000 de clienți cooperanți

on-lineONLINE